Hello

Mijn naam is Johan Vanelderen uit Meeuwen-Gruitrode of te wel het nieuwe Oudsbergen en ik geniet van mezelf een Font-End Developer te noemen. Ik sta in de vroege ochtend op om dingen te maken omdat dingen niet het einde van mijn proces zijn, het is mijn proces. Ik werk graag samen met mijn klanten. Ik betrek je in iedere stap van het proces, luister naar je verwachting en doelstellingen. Ik benader ieder project met oog voor detail met als doel je dienst of product naar een hoger niveau te tillen en tot actie aan te zetten.

Workflow

Wat is mijn werkwijze
Door specifieke stappen te volgen aan een ontwerpproject blijft alles overzichtlijke
voor jou en mij, en zo onstaan er momenten om samen te praten over het project.
1. Voorbereiden

Een super duidelijke beeld krijgen van wat mijn klanten willen en nodig hebben is de eerste stap. In deze eerste stap stel ik meestal de vragen en praat ik met mijn klanten over wat ze willen. Alleen dan bekomen we een afgeleverd product waar beiden partijen blij mee zijn.
2. Ontwerp

Nadat ik de wensen en behoeften van de klant globaal genoeg heb begrepen, kat het ontwerpen van het eerste deel beginnen. Een groot webdesign project, begin ik meestal met een wireframing. Dit is het proces waarbij ik in grijs ontwerp, zonder kleuren, afbeeldingen en styling. Na akkoord van de klant, ga ik veder met het visuele ontwerp. En komt de website tot leven.
3. Ontwikkeling

Als mijn klant tevreden is met het uiteindelijk ontwerp, ga ik verder met de ontwikkeling van de website. In deze fase krijgt de klant regelmatig voorbeeldlinks. Dit maakt het gemakkelijk om feedback te geven, en dit verzekert mij ervan dat de klanten krijgen dat wat ze willen.
4. Details

Nadat alle pagina’s zijn ontwikkeld, deel ik een laatste voorbeeldlink met mijn klant. Samen met de klant bekijken we resultaat en elk detail wordt bewerkt om de website perfect te maken. Na een laatste check wordt de website live gezet en worden de nodige optimalisaties gedaan.

Software

Wat Ik Gebruik
Ik gebruik graag de nieuwste software voor mijn projecten, dus ik weet dat er niets beter te gebruiken voor mijn klanten. Dit is een kleine selectie die ik regelmatig gebruik.

So Let's Talk!

Als u een project wilt bespreken en er meer over wilt weten mijn
proces en prijzen, neem dan gerust contact op via: info[at]kreat.be